Ga naar de inhoud

Reviews

What do the people say?

Instagram, Facebook, website... allemaal dingen die super goed werken en helemaal van deze tijd! Maar hoe combineer ik dat met ook een winkel, bakkerij en fulltime draaiende oven? NOU NIET.

De eerste maanden gingen nog, maar daarna vergat ik te posten en kwam het er niet van. Toen kwam Nicole, de reddende engel! Een super toffe meid die precies weet wat ze doet. Zij en social media zijn het perfecte team en ik merkte het resultaat direct in mijn omzet. Iets wat online kwam was soms meteen verkocht. Niet alleen food, ook de non food verkoop of het promoten van bedrijven is ze erg goed in.

Het is geen standaard lay out voor elke bedrijf, ze past alles aan naar jou als klant en dat vond/vind ik echt heel tof!
Het inhuren van Nicole was een verademing tijdens onze drukke werkweek. Er kon altijd snel worden geschakeld, en onze Instagram-pagina is aanzienlijk verbeterd en het aantal volgers en likes ging ook flink omhoog.

Als er last-minute wijzigingen waren, was dat nooit een probleem. Nicole is flexibel en staat altijd klaar om mee te denken.
Sinds Nicole onze social media beheert wordt het consequent goed bijgehouden! Met de informatie die ze van ons krijgt kan ze altijd goed vooruit zodat we zonder veel tijd kwijt te zijn toch doorlopend online zichtbaar zijn. Echt een aanrader!
Voor onze onderneming Treatz foodtruck, hebben wij onze social media opnieuw ingericht. Hiervoor hebben wij Nicole ingehuurd. Onze samenwerking hebben wij, als zeer prettig ervaren. Nicole denkt graag met je mee en is erg behulpzaam.
Voor ons bedrijf is de naamsbekendheid en zichtbaarheid door de creativiteit van Nicole op sociale media flink toegenomen.
Nicole is een betrouwbaar en loyaal persoon.
Behulpzaam en denkt graag mee over
verbeteringen in vormgeving en design.

Ochre is a family of earth pigments, which includes yellow ochre, red ochre, purple ochre, sienna, and umber.
The major ingredient of all the ochres is iron(III) oxide-hydroxide, known as limonite, which gives them a yellow colour.