Ga naar de inhoud

NEXT BEST TEST

'Inspireren en verbinden om doelen te bereiken'.

MENU

Met kleine en middelgrote ondernemingen als marktfocus levert NextBest kennis over marketing, communicatie en (project)management.

Er zijn voldoende situaties te bedenken waarbij een organisatie deze kennis om welke reden dan ook niet of onvoldoende in huis heeft. Op dat moment kunt u NextBest inschakelen. Of het nu gaat om groei of uitbreiding van activiteiten, onderzoekswensen, tijdelijke vacatures, organisatieveranderingen of projecten.

NextBest staat het management en de medewerkers terzijde met advies en kan projecten (gedeeltelijk of geheel) overnemen of ondersteunen. Strategisch, door analyse en het ontwikkelen van een plan. Operationeel door letterlijk taken over te nemen.

Dankzij onze toewijding en persoonlijke betrokkenheid heeft u geen zorgen over motivatie, voortgang, betrouwbaarheid, kwaliteit of continuïteit. U ervaart de interim manager van NextBest als een verlengstuk van uw eigen organisatie.

NextBest is Jan Willem Besteman: een breed ontwikkelde persoonlijkheid met 30 jaar (internationale) managementervaring in marketing, communicatie, media, verkoop en projectaansturing. Bovendien is Jan Willem een mensen-mens.

Tot de opdrachtgevers in de afgelopen 15 jaar behoren onder meer distributeurs van leermiddelen, algemene en educatieve uitgeverijen, technologiebedrijven, overheidsinstellingen, outplacementbureaus en re-integratiebedrijven, onderwijsinstellingen, handelsmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen
en tal van startende ondernemingen.

ADRES
Raayheuvel 4,
5071 AK
Udenhout

TELEFOON
+31612998658

E-MAIL
besteman@next-best.nl