Grateful Children Daycare

Een veilige en kleurrijke omgeving voor kleinschalige dagopvang van kinderen van 0 – 4 jaar uit Tilburg en omgeving

Tatiana

Ik ben Tatiana Martina, 41 jaar en (alleenstaande) moeder van vier kinderen. Kleinschalig ondernemer worden, zelfstandig in mijn inkomsten kunnen voorzien en tegelijk iets te kunnen betekenen voor anderen is al heel mijn leven een droom.  Als gastouder vang ik nu kinderen op van 0 tot 4 jaar. Kinderen waarvan de ouders overdag werken. 

Ik heb ruime ervaring in kinderopvang en in  voor- en naschoolse opvang in kinderdagverblijven op Curaçao. Jaren lang heb ik in loondienst gewerkt. Na deze lange en rijke scholing, werd het tijd zelfstandig aan de slag te gaan. Medio 2021 opende ik de deuren van “Grateful Children Daycare”.

Anderen omschrijven mij als een warm mens, gedreven moeder, levend vanuit een missie en met een groot hart voor mensen. In het bijzonder voor moeders die er qua opvoeding alleen voor staan.

Dat is wat anderen zeggen. Vrijblijvend persoonlijk kennismaken is zo geregeld. Zoekt u goede dagopvang voor uw kind in de leeftijd tot 4 jaar? Bel of mail dan voor het maken van een afspraak.  

Goed om te weten!

Tatiana heeft een jarenlange en brede ervaring in educatieve dagbesteding. “Grateful Children Daycare” is gevestigd op een goed bereikbare locatie met gratis parkeergelegenheid in een kleinschalige woonwijk tussen Ringbaan Noord en West (ter hoogte van de Rooi Pannen). Er is vijf dagen per week ruimte voor circa 8 kinderen. Tatiana is zelfstandig, maar ook aangesloten bij gastouderorganisatie ViaViela. Deze organisatie verifieert en bewaakt de kwaliteit van aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag. “Grateful Children Daycare” voldoet aan al deze voorwaarden. Goed om te weten! Als ouder van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bent u van harte welkom. “Grateful Children Daycare” werkt met maandschema’s. En informeert de ouder(s) dagelijks via aantekeningen en observaties in een ‘overdracht schrift’.

Tatiana

“Ik vind het fijn om opvang te bieden aan kinderen waarvan hun ouders moeten werken, zodat de ouders hun verplichtingen kunnen nakomen met een gerust hart en ik de zorg kan bieden die de kinderen nodig hebben.”

Arrangementen & tarieven

Bij “Grateful Children Daycare” zijn kinderen welkom in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 

Vijf dagen per week. Van 07.30 uur tot 17.30 uur. Maatwerkafspraken zijn mogelijk.

De opvang werkt met arrangementen per maand. Het basistarief voor 2022 is € 6,15 per uur. Er wordt per opvang-dag een half uurtje extra gerekend (€ 3,08) als tegemoetkoming in de kosten voor eten en drinken.

Omdat “Grateful Children Daycare” voldoet aan de landelijke voorwaarden van formele kinderopvang, kunnen ouders in de meeste gevallen gebruik maken van kinderopvangtoeslag.

In de praktijk betekent dit dat je iedere maand een bedrag aan toeslag ontvangt vanuit Belastingdienst Toeslagen. De hoogte is afhankelijk van de hoogte van het inkomen van de ouder(s).

Informatie daarover is te vinden bij de Belastingdienst.

Referenties

Lees hier ervaringen van ouders over de kinderopvang bij Tatiana Martina van “Grateful Children Daycare”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel

Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, een SMS of WhatsApp sturen of een mail sturen.

U kunt ons ook bereiken via Facebook of Instagram. Of natuurlijk het contactformulier hieronder invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Contactgegevens

info@gratefulchildren.nl
T: 06 21295383
Invoegen standaard contactformulier

Gastouderbureau

Tatiana Martina is een onafhankelijk en zelfstandig gastouder. Maar wel aangesloten bij de landelijk werkende gastouderorganisatie ViaViela. Deze organisatie verifieert en bewaakt de kwaliteit van aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma’s en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag. “Grateful Children Daycare” voldoet aan al deze voorwaarden. Kiest u voor kinderopvang bij “Grateful Children Daycare”, dan dient u hiervoor gebruikmaken van genoemd gastouderbureau. Als ouder(s) heeft u  dus met twee partijen te maken: “Grateful Children Daycare” en VieViela.

Uurtarief gastouder
Een gastouder die opvang biedt op een eigen opvanglocatie werkt volgens een uurtarief. Hiervoor gelden geen vaste tarieven. U en de gastouder spreken samen een vergoeding per kind per uur af.

Dit kan ook een vast bedrag per uur zijn. 

Netto opvangkosten lager!
De maandelijkse opvangkosten zijn opgebouwd uit een bedrag dat u aan de gastouder betaalt en een bedrag dat u aan het gastouderbureau ViaViela betaalt. Voor bemiddeling en begeleiding van de gastouderopvang. Dit zijn de bruto opvangkosten. Vervolgens kunt u over deze kosten een bedrag vergoed krijgen. Hoe? Met behulp van kinderopvangtoeslag!

Kinderopvangtoeslag
Gastouderopvang is formele opvang. Dat houdt in dat,  als de opvang aan de voorwaarden voldoet, u aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag, een tegemoetkoming vanuit de overheid in de kosten voor de kinderopvang. In de praktijk betekent dit dat u maandelijks een bedrag aan toeslag ontvangt vanuit Belastingdienst Toeslagen. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, was dat in 2021 een maximum uurtarief van € 6,49 per kind per uur kinderopvangtoeslag.  “Grateful Children Daycare” rekent per uur in 2022 een bedrag van € 6,15.

Netto kosten = ouderbijdrage
Op basis van uw aanspraak kinderopvangtoeslag ontvangt u maandelijks een toeslag over uw opvangkosten. Wat overblijft is het bedrag dat gastouderopvang u zelf ‘netto’ kost. Dat is het bedrag dat u zelf echt iedere maand betaalt voor uw kinderopvang. Dit bedrag heet ‘de ouderbijdrage’.

Voorwaarden

“Grateful Children Daycare” levert diensten conform de voorwaarden voor gastouderopvang, te vinden op de site van ViaViela. Met het gebruikmaken van de diensten van onze kinderopvang en educatieve dagbesteding, gaat u als ouder akkoord gaat met deze voorwaarden. Het prettige is dat u als ouder niet alleen kunt rekenen op professionele en toegewijde zorg voor uw kind, maar ook op professionele ondersteuning van de gastouderorganisatie. Optimale zekerheid en veiligheid!

2022 | ochre.nl